25 / 04 / 2024

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.



Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu kariyerinde önemli anlaşmalara imza atıyor. Haziran'da evlendiği Fahriye Evcen'le şu sıralar New York'ta bulunan Özçivit'in ABD'ye gidiş sebebi belli oldu. 


Dubai Emiri Şeyh El Maktum'un İstanbul'da inşa ettirdiği 'Emaar Square' adlı rezidans ve AVM'nin reklam yüzü olan oyuncu bu kez de New York merkezli projenin tanıtımlarında rol alacağı iddia edildi. 


Genç oyuncu, milyar dolarlık projenin reklam filmi için de yine konuşulanlara göre dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ile rol olacağı söyleniyor. 


Özçivit, İstanbul'daki 'Emaar Square' projesinin Ortadoğu ülkelerinde de yayınlanan reklamları için 5 milyon TL almıştı. Bu rakam göz önüne alındığında ünlü oyuncunun Beckham'la oynayacağı reklam filminden de bir servet kazanacağı aşikar. 



Takvim


Geri Dön