26 / 04 / 2024

Burak Özçivit gayrimenkul reklamı

Burak Özçivit gayrimenkul reklamı

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Burak Özçivit gayrimenkul projesinin reklam yüzü oldu!

Oyuncu Burak Özçivit, bir gayrimenkul firmasının yeni projesinin reklam yüzü oldu. Özçivit, Arap ülkelerinde gösterilecek reklam filmi karşılığı 5 milyon TL aldı.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

O ilde 3 bin metrekarelik arsa ile bir adet bina 6 taksitle satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler bu tarihe bakın! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, Tuşba ilçesi, İstasyon Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa ile 2 bin 600 metrekarelik tek katlı yapıyı 6 taskit fırsatıyla satıyor. Peki Van'da yer alan söz konusu gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Belediyeden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Sinop İli Gerze Belediye Başkanlığı, Sinop Gerze Yaykıl Köyü'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul KDV'den muaf olarak satılacak.

İntifa hakkı nedir? Ölüm halinde gayrimenkul kime kalır?

"Halk arasında ölene kadar benim öldükten sonra senin" olarak ifade edilen kuru mülkiyet ve intifa hakkında söz konusu gayrimenkul üzerindeki haklar nedir?

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Burak Özçivit gayrimenkul reklamı Haberi

Burak Özçivit gayrimenkul reklamı

Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu kariyerinde önemli anlaşmalara imza atıyor. Haziran'da evlendiği Fahriye Evcen'le şu sıralar New York'ta bulunan Özçivit'in ABD'ye gidiş sebebi belli oldu. 


Dubai Emiri Şeyh El Maktum'un İstanbul'da inşa ettirdiği 'Emaar Square' adlı rezidans ve AVM'nin reklam yüzü olan oyuncu bu kez de New York merkezli projenin tanıtımlarında rol alacağı iddia edildi. 


Genç oyuncu, milyar dolarlık projenin reklam filmi için de yine konuşulanlara göre dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ile rol olacağı söyleniyor. 


Özçivit, İstanbul'daki 'Emaar Square' projesinin Ortadoğu ülkelerinde de yayınlanan reklamları için 5 milyon TL almıştı. Bu rakam göz önüne alındığında ünlü oyuncunun Beckham'la oynayacağı reklam filminden de bir servet kazanacağı...