19 / 04 / 2024

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?



Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu  1977 İstanbul doğumlu. Mimar ve akademisyen olan Burçin Cem Arabacıoğlu, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nin ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi aldı. 


Lisansüstü çalışmalarını aynı üniversitenin İç mimarlık bölümünde ev sineması mekânı ve akıllı bina sistemleri ile etkileşimli kişiselleşebilir iç mekân kavramı üzerine yazdığı tezleri ile 2005 yılında tamamladı.


Bulanık mimari mekân analizi kuramı, mekân tasarımı eğitiminde bulanık mantık uygulamaları ve etkileşimli mekân tasarımı konularında uluslararası çalışmaları bulunan Burçin Cem Arabacıoğlu, halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nde görev yapmakta ve proje, uygulama projesi, etkileşimli mekân, mekân analizi ve sayısal ortamda mekân tasarımı modelleri konularında lisans ve lisansüstü dersler vermektedir.





Geri Dön