29 / 03 / 2024

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.




Burdur İlinde Sporcu Fabrikası kurulacağını belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; "İlimizde Salon sporunun farklı branşlarındaki sporcuların antrenmanlarını ve çalışmalarını yapabilecekleri salonların ve spor faaliyetlerini yapabilecekleri İlimizde sporcu farikası kurulması ile ilgili talebimizi Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık. Bu görüşmeler sonucu arsa tahsisinin yapılması durumunda bu fabrikanın kurulabileceği olurundan ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu İlimizde Şeker fabrikası ait olan Bahçelievler Mahallesi 14 ada ve 803 nolu parselde kayıtlı 601.100,82 m2 yüzölçümlü taşınmazdan taraflarca belirlenerek ifraz edilecek yaklaşık 14.000 m2.1ik taşınmazın kamu yatırımlarında kullanılmak üzere bedelsiz olarak İl Özel İdaremize devredilmiştir. İlgili alan üzerine en kısa zamanda spor fabrikası kurulması ve 2 Dönümüne Tapu Müdürlüğü hizmet binası Yapılması için çalışmalarımız başlayacaktır." Dedi. 


Milletvekili Özçelik, "Arazinin tahsisine olur veren Başbakanımız Genel Başkanımız Binali Yıldırım'a, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek'e Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'a, Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a Burdurlu hemşerilerimiz adına teşekkür ederim. "dedi.


Burdur Hedef Gazetesi


Geri Dön