25 / 04 / 2024

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Salda Gölü'nde bazı incelemeler yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum projeyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Bakan Murat Kurum, Burdur'un bir deprem bölgesi olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm projeleri için gaza basıldığını söyleyen Kurum, Bozkurt Mahallesi'nde bulunan 49 hektar alanda kentsel dönüşüm başlattıklarını dile getirdi. Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamada Bozkurt Mahallesi'nde yer alan 655 konutluk projenin yüzde 85'lik kısmını tamamladıklarını belirtti.

Murat Kurum, projenin iki üç ay içerisinden tamamlanacağını dile getirerek, kurduğu "Yaklaşık 2 bin 500 vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren bu projeyi tamamlamış olacağız." cümlesiyle vatandaşları mutlu etti.

Burdur daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65 i tamamlandı!

Yine kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken Burdur'un Necatibey Mahallesi'nde bir kentsel dönüşüm projesini daha gelecek yıl tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Bakan Kurum, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e de kentsel dönüşüm alanında destek vereceklerini müjdeledi.

 

 

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken kaç konut var?


Geri Dön