23 / 04 / 2024

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 



Bursa'nın Acemler ilçesinde inşasına başlanan ve Bursa'nın sağlık alanında büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları için yeniden çalışmalar başladı.  Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre; konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, "Bakanlığımızca 24 Temmuz 2020 tarihinde ikmal inşaat yapım ihalesi yapıldı ve 7 Aralık 2020 tarihinde yeni yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yeni yükleniciye yer teslimi yapılan hastanemizin inşaatı kaldığı yerden devam ediyor" dedi.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi nin inşaatı yeniden başladı!

DEV BİR KOMPLEKS OLACAK 

Sağlık alanında Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi olarak kabul edilen Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin, tamamlandığında Bursa ve bölgenin ikinci basamak sağlık tesisi ihtiyacını karşılayacağını dile getiren Dr. Yavuzyılmaz, şu açıklamalara bulundu:

"188 erişkin yoğun bakım yatağı, 43 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 224 poliklinik ve 32 ameliyathaneden oluşacak olan hastanemiz toplamda 1281 yatak kapasiteli olarak planlandı. Yatak kapasitesindeki artışla hastane inşaatı bittiğinde, şehrimiz için adeta ikinci bir şehir hastanesi niteliğinde olacaktır"
 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?


Geri Dön