27 / 04 / 2024

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.



 

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin giderilmesi önünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Stadyumu’nu 4 adımda, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlayacaklarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuyla ilgili olarak, “Görseli itibariyle Türkiye’deki hatta Avrupa’daki birçok stadyumdan daha önemli konumda bulunan Büyükşehir Stadyumu, kısa, orta ve uzun vadede yapacağımız yatırımlarla gerçek anlamda hak ettiği değere kavuşacaktır” diye konuştu.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bürokratlar da katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun eksikliklerinin tamamlanması yönünde 4 adım belirlediklerini belirtti. Başkan Alinur Aktaş ise içeriği hakkında bilgi vermediği adımların atılmasıyla birlikte stadyumun ikinci yarıya daha iyi şartlarda çıkacağını söyleyerek “Bugün Bursa protokolü olarak yüklenici firma temsilcileriyle bir araya geldik ve stadyumun tam anlamıyla hizmet etmesi noktasında belirli notlar aldık. Öncelikle 23 Şubat tarihine yetiştirmemiz gereken konular var. Bununla alakalı 4 adım belirledik. İkinci yarıya daha hazırlıklı ve seyircilerin daha rahat ulaşabildiği bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

Mevcut durum değerlendirildi

Başkan Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen stadyumun görseli itibariyle Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en iyileri arasında bulunduğunu hatırlattı. İnşaatın uzun sürmesi ve imalatında yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı yatırımın Bursa kamuoyunda sık sık polemik konusu yapıldığını dile getiren Başkan Aktaş, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda tartışılan konular bir bir değerlendirildi. İşin güvenlik boyutu, kullanılan alanlar, otopark ve benzeri konular masaya yatırıldı. Çalışmaları nedeniyle önceki Belediye Başkanı’mız Recep Altepe’ye ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah orta ve uzun vadede istenilen seviyeye ulaşmış olacağız” diye konuştu.


Geri Dön