20 / 04 / 2024

Bursa Endülüs Park perakendecilerle buluştu!

Bursa Endülüs Park perakendecilerle buluştu!

Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si Endülüs Park, bu yıl 15.si gerçekleştirilen İstanbul Perakende Günleri'nde sektörün önde gelenleri ile birlikte yerini aldı.



Endülüs Park perakendecilerle buluştu!


Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si Endülüs Park, İstanbul Lütfı Kırdar Kongre ve Sergi Saray ı'nda bu yıl 15.si gerçekleştirilen Perakende Günleri'nde sektörün önde gelenleri ile birlikte yerini aldı. 


Etkinliğin 2. gününde düzenlenen TAMPF yemeği ana sponsoru olan Endülüs Park, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi. Sektör değerlendirmelerinin, projelerin ve yeniliklerin konuşulduğu yemekte tüm perakendecilerle fikir alışverişleri yapıldı. 


TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, Endülüs Park'a hoş geldin diyerek, sektörün her geçen gün biraz daha büyüdüğünün, biraz daha geliştiğinin altını çizdi. Konuşmasında yeniliklerle tanışmamıza vesile olan alışveriş merkezlerinin, ziyaretçilere sağladığı getirilere ve katkılara yer verdi. 


Endülüs Park kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu ve Mehmet Ziya Arslan'ın da bulunduğu katılımda, Barutçuoğlu Endülüs Park'ı farklı yapan detaylara yer verdi. Bursa'nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM'si olmasının yanı sıra heyecanla beklenen markaların da Endülüs Park ile Bursa'ya gireceğinin müjdesini vermiş oldu. 


Açılır kapanır cam tavanı ile nefes alan bir AVM ve gerçekten ferah ve havadar bir alışveriş deneyimi hedeflediklerinin altını çizen Barutçuoğlu, Endülüs Park'ııı yeme içme alanlarıyla da konforlu ve bilindik fastfood kültürünün ötesinde bir hizmet anlayışı vaat ettiğini belirtti. 


Barutçuoğlu. "Bursa'nın iş ve sosyal hayatının çok yoğun yaşandığı bir bölgede. Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinin kesişiminde olan Endülüs Park, metro ile kente sorunsuz bir ulaşım imkanı sunuyor. Çevre yolu bağlantıları ile birlikte Endülüs Park, İzmir,  Ankara  ve İstanbul istikametinden gelen misafirler için de önemli bir uğrak noktası olacak" dedi. 101 mağaza ile Bursalılara merhaba diyecek olan Endülüs Park, yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı ile LEED GOLD adayı. Çevreye dost sistemleri ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimini minimuma indirerek kazanmayı ve kazandırmayı amaçlayan Endülüs Park, 2016 ilkbaharda kapılarını açmak için gün sayıyor. 


Bursa Hayat



Geri Dön