23 / 04 / 2024

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.



Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Hürriyet Mahallesi'nde Orgöç ve Hürspor kulüpleri için inşa edilen Hürriyet Sosyal Tesislerinde inşaat seçimden sonra durduruldu. Tuna Gazetesi'nde yer alan habere göre; 31 Mart yerel seçimlerine kadar kaba inşaatı bitirilen Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı geçtiğimiz dönem belediye yönetimi tarafından başlatıldı. Hürspor Kulüp Lokali, Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (ORGÖÇ) Lokali, işyerleri ve bazı STK’lar için planlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatına yaklaşık 7 aydır ara verdildi.

Belediyenin mali durumu gerekçe gösteriliyor

Hürriyet Sosyal Tesisler binasında 31 Mart yerel seçimlerinden beri yaklaşık 7 aydır çalışmalar yapılıyor. İnşaatın yapımına devam eden yüklenici firmanın hakkediş alamadığı için çalışmaya ara verildi. Binanın neredeyse tamamlanma noktasına gelmesine rağmen bitirilip hizmete sokulmaması Hürriyet Mahallesinde de tepkilere yol açıyor.


Geri Dön