26 / 04 / 2024

Gaziantep Serinevler Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Serinevler Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Serinevler Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!



 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Serinevler Sosyal Tesisin kaba inşaatında sona gelindi. Hayata geçirilen tesis, modern yapısıyla Serinevler Mahallesi'nin vizyonunu değiştirecek. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 4 sene önce “Gaziantep Aşkıyla” çıktığı hizmet yolunda yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’ye model olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “İşimiz Gücümüz Gaziantep” diye konuştu, bütüncül bir bakış açısıyla Gazianteplilere hizmet üretmek için kollarını sıvayan ve bu doğrultuda 4 yılda 41 sosyal tesis inşa eden Büyükşehir, ilçe halkının yanında olduğunu gösterdi. Şehir merkezinde tespit edilen sosyal tesis açığını kapatmak amacıyla çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, Serinevler mahalle sakinlerinin sosyal tesis talebini yanıtsız bırakmadı, Serinevler Sosyal Tesis yapımı için düğmeye bastı. 

4 Temmuz’da yapımına başlanan Serinevler Sosyal Tesisi’nde 375 metrekare oturum alanı bulunacak. İnşaat çalışmaları doğrultusunda ince işlere başlanan tesiste, taziye evi, muhtarlık, WC, mescit, abdesthane, mutfak ve 3 adet derslik bulunacak. Tesisin, en kısa zamanda tamamlanarak, hizmete alınması planlanıyor.


Geri Dön