24 / 04 / 2024

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.



Kente yeni sosyal tesisler kazandıran Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık olarak 706 metrekare alan üzerinde Fidanlık Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesiste bay-bayan taziye evi, kursların verileceği sınıflar ve muhtarlık bürosu yer alıyor. Şahinbey İlçesi’nde önemli projelere imza atan ve mesai saati gözetmeden çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fidanlık Mahallesine yapılan sosyal tesis’de yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti.

Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırma adına birçok önemli projeye imza attıklarını dile getirerek, “Her mahalleye bir sosyal tesis anlayışı ile çıktığımız yolda mahallelerimize taziye evleri ve sosyal tesisler yapıyoruz. Şahinbey İlçesi’nin birçok mahallesine ve hatta sonradan mahalle olan köylerimize dahi, taziye evi ve sosyal tesis inşaat ettik. Fidanlık Mahalle sakinlerinin faydalanabileceği iki katlı bir tesis inşa ettik. Tesisimizin çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. İki kattan oluşan tesisimizin giriş katında bay taziye evi ve muhtarlık, birinci katın da ise bayan taziye evi ve kursların verileceği sınıflar olacak. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.


Geri Dön