25 / 04 / 2024

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kürüm Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.



Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı planlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kürüm Mahallesine inşa ettirilen sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte denetleyerek bilgi aldı.

Tesis Çalışmalarımız Sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını dile getirerek; “Her mahalleye bir sosyal tesis ve cami yapıyoruz. Kürüm Mahallemize yeni bir sosyal tesis ve taziye evi inşaatı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Muhtemelen 1.5 ay içerisinde tesisimizi tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Şu an 50 civarında cami ve sosyal tesis inşaatımız devam ediyor. Amacımız vatandaşlarımızın doğumdan ölüme kadar her türlü ihtiyacında yanında olmak. Şu ana kadar 121 tesisimiz bitmiş durumda. İnşaatı devam eden tesislerimizde yıl bitmeden tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.


Geri Dön