24 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi. Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor..



Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi.

Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Suudi arabistan prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, Mekke’de yapılan 33 katlı Zemzem Towers’ın satışını gerçekleştiren Mass Intarnational CEO’su Nail Alamirah gibi Körfez ülkelerinden gelen 40 kişilik heyetle birlikte İnşaat Fuarı’nda stand açan firmaları ziyaret etti. Heyet, gayrimenkul projelerini ilgiyle inceledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, fuar ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, Bursa İnşaat Fuarı’na bu yıl ilk defa gayrimenkul bölümü eklediklerini ifade etti. Başkan Burkay, “Fuara katılan firmalarımız gerçekten çok güzel hazırlanmışlar. Birçok firma hazırladıkları önemli projeleri burada sunma fırsatı yakaladı” dedi.

Körfez ülkelerinden gelen birçok ziyaretçinin fuarı yakından incelediğini belirten Burkay, "Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud yanımızda. Yine Bahreyn, Kuveyt ve Katar gibi Körfez ülkelerinden ziyaretçiler fuarda firmalarımızın açtığı standı yakından inceliyor. Bu çok önemli” diye konuştu.


"BURSA VE ÇEVRESİNE BÜYÜK TALEP VAR"

Yalova başta olmak üzere Bursa ve çevresine Körfez ülkelerinden büyük bir talep olduğunu ifade eden İbrahim Burkay, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar 50 binin üzerinde konutun bu bölgedeki yatırımcılara satıldığını biliyoruz. Mayıs ayı sonunda da bu konutların içinin döşenmesine yönelik Ev&Stil fuarımız var. Bursa’daki projelerin hem kalitesi hem de niteliği ciddi anlamda gelişecek. Önümüzdeki yıllardan itibaren sadece gayrimenkul alanında ayrı bir fuar düzenlemeyi planlıyoruz.”

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud da Bursa’da düzenlenen inşaat Fuarı’nın çok başarılı olduğunu belirterek, “Ben ve beraberimde gelen arkadaşlar gelecek için yatırım yapmayı düşünüyoruz. Bu ziyaretimizin sonunda inşallah kendi aramızda bu yatırımlara karar vereceğiz” diye konuştu.

Fuarı ziyaret edenlerin yüzde 80’ine yakınının bu bölgede gayrimenkul sahibi olduğunu anlatan Prens Al Saud, bu ziyaretin ardından yatırım amaçlı planların daha çok masaya yatırılacağını söyledi.


Geri Dön