29 / 03 / 2024

Bursa Kent Konseyi 23 Ekim'de toplanacak!

Bursa Kent Konseyi 23 Ekim'de toplanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya geldiği görüşmede, “Bursa Kent Konseyi, bugüne kadar çok güzel işler yaptı, Kent Konseyi Türkiye’ye örnek” dedi.




Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerini Acemler’deki Başkanlık makamında ağırladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Bursa Kent Konseyi Eski Başkanı merhum Semih Pala’yı anarak konuşmasına başlayan Başkan Altepe, “Bursa, hepimizin Bursa’sı… Önemli olan Bursa’ya hizmet vermektir. Merhum Semih Pala, Bursa’yı çok seven ve özveriyle çalışan bir dostumuzdu. En sıkıntılı zamanlarda, en büyük yardımcı o oldu. Titizdi, risk alırdı. Kendisini saygıyla anıyoruz” dedi.

Bursa Kent Konseyi’nin bugüne dek çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Altepe, “Bugüne kadar yapılan hizmetlerinize teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi güzel işler yaptı. Bursa, her zaman örnek oldu. Şu anda da Bursa Kent Konseyi, Türkiye’ye örnek” diye konuştu.

Başkan Altepe, sorumluluk alabilmenin ve toplumun her kesimine ulaşmanın önemini vurguladığı açıklamasında bundan sonra da Kent Konseyi’nin Bursa için çalışacağına inandığını sözlerine ekledi. Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri de merhum Semih Pala’nın vefatından dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti. Bursa Kent Konseyi, 23 Ekim Cuma günü yapılacak genel kurulun ardından yeni başkanını seçecek.



Bursa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön