20 / 04 / 2024

Karabük Gençlik Merkezi'nin ihalesi 23 Ekim'de yapılıyor!

Karabük Gençlik Merkezi'nin ihalesi 23 Ekim'de yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Karabük'e yaptığı ziyaretinde Karabük Gençlik Merkezi'nin ihalesini 23 Ekim'de yapacaklarını söyledi. Bakan Kılıç, Karabük'teki yatırım bedelinin 125 milyon lira olacağını ifade etti...




Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Başlayan her işimiz bugün bitse, bugün parasını ödeyecek kadar kaynağa sahibiz, yeter ki çalışalım" dedi.


Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ile kent merkezindeki esnafı ziyaret etti. Yanına gelen üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinleyen Kılıç, daha sonra beraberindekilerle partisinin il başkanlığına geçti.


Kılıç, burada yaptığı konuşmada, kentteki birtakım yatırımları yerinde gördüklerini söyledi.


Karabük'ün ihtiyacı olan her şeyin programlandığını anlatan Kılıç, "23 Ekim'de gençlik merkezinin ihalesinin yapacağız. Bizim buradaki yatırımlarımızın maliyeti 125 milyon liradır" diye konuştu.


Kılıç, para problemi olmadığına işaret ederek, şunları kaydetti:


"Başlayan her işimiz bugün bitse, bugün parasını ödeyecek kadar kaynağa sahibiz, yeter ki çalışalım. Enerjimizi ortaya koyalım, bereketini zaten Allah veriyor. Karabük'te 22 Ekim'de de 2 bin 500 oturma kapasiteli spor salonumuzun ihalesini gerçekleştireceğiz. Bu salonumuzu da önümüzdeki yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Devam eden olimpik yüzme havuzunu unutmayalım. Bütün yatırımları bir araya getirdiğiniz zaman 'Karabük'ün ihtiyaçları karşılandı' diyebiliriz."


Kılıç, Safranbolu ilçesinde 200 ve Karabük merkezde 600 yataklı kapasiteli öğrenci yurdunun da yatırım programında olduğunu vurguladı.


AK Parti hükümetlerinin spordan sorumlu ilk devlet bakanının Mehmet Ali Şahin olduğunu anımsatan Kılıç, AK Parti'nin sportif gelişim vizyonunun takipçisi olduğunu dile getirdi.


Kılıç, gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirterek, "Bu, önce milletimizin bereketidir, sonra çok çalışan hükümetimizin ve  milletimizin gönül tahtına yerleşen Başbakanımızın ve teşkilat mensuplarımızın bereketidir" ifadesini kullandı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin ise Karabük milletvekili olması dolayısıyla kentteki yatırımları yakından takip ettiğini dile getirdi.


Son aylarda yatırımların hız kazandığını anlatan Şahin, kentte bu ay iki önemli yatırımın ihale edileceğini kaydetti.


Kılıç, partililerle basına kapalı görüşmesinin ardından gençlik merkezini ziyaret etti.


Beraberindekilerle kapalı tribün inşaatı devam eden Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda da incelemelerde bulunan Kılıç, yapımı süren olimpik yüzme havuzunu da gezdi.


AA


Geri Dön