28 / 03 / 2024

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı




Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek hedefiyle başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri inşa eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, branşlara özel yaptığı tesislere buz patenini de ekledi.


Yıllardır Bursalıların en gözde buluşma mekanlarından biri olan Reşat Oyal Kültürparkı'nda hayata geçirilen buz pateni pisti, buz pateni severlerin yeni buluşma noktası olacak. Proje 2 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Burası hem çeşitli aktivitelerin yapılacağı ve buluşmaların olacağı bir merkez olacak hem de üstlendiği rolle Kültürpark’a hareket ile canlılık getirecek. İnşallah daha önce atıl olan bu alan, ilerleyen günlerde ışıl ışıl bir hal alacak. Gece ve gündüz burada spor yapılacak. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bursa’mıza, sporumuza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.




Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön