26 / 04 / 2024

Bursa Modern, Çocuk Tiyatro Günleri sürüyor!

 Bursa Modern, Çocuk Tiyatro Günleri sürüyor!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, çocukların gönlünü fethetmeye devam ediyor



“Hacivat ve Karagöz“ oyunu ile start alan Sinpaş GYO Bursa Modern “Çocuk Tiyatro Günleri”, hafta sonunda oynanan “Hayali Gemi” oyunuyla devam etti ve çocuklar gönüllerince eğlendi. “Çocuk Tiyatro Günleri” 3 Mart 2013 Pazar günü yeni oyunu ile devam edecek.

 

Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor.


Sinpaş GYO Bursa Modern, tarafından hayata geçirilen “Çocuk Tiyatro Günleri” Bursa Modern Seminer Salonu’nda miniklerle buluşuyor. Onlarca miniğin heyecan dolu bakışları arasında gerçekleştirilen “Çocuk Tiyatro Günleri”nin üçüncü oyunu Sinpaş GYO Bursa Modern seminer salonunda “Hayali Gemi” oyunu ile devam etti. Yoğun ilgi gösterilen oyun küçük-büyük herkesin beğenisine sunuldu. “Çocuk Tiyatro Günleri’nin” dördüncüsü 3 Mart 2013 Pazar günü saat 15.00’de “Karagöz ve Hacivat” oyunuyla devam edecek. Bursa Modern yaşam merkezi sakinleri, Bursa Modern’de yaşamanın ayrıcalıklarından önümüzdeki günlerde de faydalanmaya devam edecekler. 

 


Geri Dön