19 / 04 / 2024

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.



Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırlayan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, üzerinde titizlikle çalıştıkları eko turizm projesinden bahsederek, yapmayı planladıkları etaplan anlattı. 


Orhaneli'ne kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Tatlıoğlu, en çok önem verdikleri proje olan Maden OSB'de önemli aşamalar kat ettiklerini söyledi. OSB'de ÇED sürecine gelindiğine işaret eden Tatlıoğlu, bu hayati projenin bölgenin çehresini değiştireceğine inandıklarını ifade etti. Tatlıoğlu, muhteşem ve bozulmamış tabiat yapısıyla Orhaneli'nin güzelliklerini eko turizm projesi ile insanların hizmetine sunmak için bölgeye sürekli yatırımcıları davet ettiklerini söyledi. Bu konuda Çalımlıoğlu markasının tecrübelerinden faydalanmayı arzu ettiklerinin altını çizen Tatlıoğlu, kendilerinden destek beklediklerini kaydetti. 


YATİRİM İÇİN ÇOK CAZİP 


Projeye hayran kaldığını dile getiren Çalımlıoğlu ise, firma olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, OSB konusunda da gelinen aşamanın bölge için önemli olduğunu ifade etti. Eko turizm projesi için belirlenen bölgelerdeki tabiî yapıyı yerinde gördüklerini ve Orhaneli'nin her köşesinin çok güzel olduğunu söyleyen Çalımlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu kaydetti. 



A Gazete


Geri Dön