16 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...



Beyttürk Firması tarafından satın alınan Beyttürk Projesi’nin iptal edilmesiyele firma Beyland arsalarının satışına başladı.

Tuna Gazete'de yer alan habere göre; Beyland Arsaları projesi ile arsa satışlarına başladı. Uluslararası bir arsa satış firması ile anlaşma yapan Beyttürk Firması arsaları satmaya başladı.

Beyttürk firmasının Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında daha önce Orhangazi Belediyesi’nden  aldığı yaklaşık olarak 30 bin metrekare arsa üzerinde inşa etmeyi planladığı Beyttürk Orhangazi Projesi iptal edildi. Arsayı satın alan Beyttürk İnşaat firması, arsa üzerinde bir süredir sürdürdüğü parselasyon ve plan düzenlemesi çalışmasını sonlandırdı. Planlara işlenen parselasyon çalışmasından sonra Beyttürk firması 31 ayrı arsa olarak planladığı arsaları proje bazlı olarak satışa çıkardı.

Uluslararası bir firma ile anlaşmaya vardılar

Beyland Orhangazi Projesi olarak yeniden hazırlanan Hürriyet Mahallesi üstündeki arsaların satışları için Uluslararası bir satış firması ile anlaşma yapan Beyttürk, satış yapmaya bişladı. Satış işlerini yürüten firma “Beyland Orhangazi” Projemizin 1.Etap Satışları Devam Ediyor !, İstanbul, Bursa, Yalova ve mega projelerin kesişim lokasyonunda, Turizmin, sanayinin ve ulaşımın büyük bir ivmeyle geliştiği bölgede, Muhteşem İznik Gölü manzarasıyla, gürültü ve stresten uzak bir yaşam, İmarlı, inşaata hazır; müstakil tapulu ve yatırım için ideal, Türkiye’nin otomobili TOGG fabrikasına 15 dk mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 35 dakika mesafede". Sloganları ile arsaların satışlarını yapmaya başladı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!


Geri Dön