20 / 04 / 2024

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle hayata geçirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında, TOFAŞ Spor Salonu'nda kura töreni gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen törende, Kestel ilçesine hayata geçirilecek 250 ve Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen 150 konutun hak sahipleri kura çekilişiyle belirlendi. Noter huzurdaki kura çekilişine katılan vatandaşlar heyecan yaşarken kurada ismi çıkanlar sevinçlerini sevdikleriyle paylaştı. 

Aralarında şehit aileleri ve engelli vatandaşların da bulunduğu başvurularda; 13 bin 365 başvurunun yapıldığı 2 oda 1 salon şeklindeki konutlar için 280, 21 bin 723 başvurunun yapıldığı 3 oda 1 salon şeklindeki konutlar için de 120 vatandaş hak kazandı. 

Kura sonucu kayınvalidesi ev sahibi olan Kenan Yusuf Günay, çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Hemen eşime haber verdim. Eşim de kayınvalideme iletti. Ailece çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

İlk defa ev sahibi olacağını belirten İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." dedi.

 

Kestel 2+1 kura sonuçları tıklayın

Kestel 3+1 kura sonuçları için tıklayın

Yıldırım 2+1 kura sonuçları için tıklayın

Yıldırım 3+1 kura sonuçları için tıklayın


Geri Dön