25 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.





Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım bölgesi için yaptırılan Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.


Futbol sahası, restoran, yönetim binası, kafeterya, soyunma odaları ve geniş bir otoparkın yer aldığı modern tesislerin açılışına Başkan Altepe’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Artvin Kafkasspor Başkanı Suat Özkan da katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak, “Bursa’mızın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımlarımızı Büyükşehir sınırlarındaki bütün ilçelerimize yayarak, şehrimizi her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içindeyiz. Hedefimiz her vatandaşımızın hizmetlerden eşit şekilde yararlanabilmesini sağlamaktır” diye konuştu.


Başkan Altepe son olarak, “1000 metrekarelik halı saha, 560 metrekarelik hizmet binası, 85 metrekarelik açık kafeterya alanı ve 2100 metrekarelik otoparkımız, hemşerilerimizin kullanımına sunulmuştur. Tesislerin 250 metrekaresi soyunma odaları, duş ve depodan oluşmaktadır. 200 metrekarede mutfak, restoran ve kafeterya yer almaktadır. 110 metrekarede idari kısım ve ofisler bulunmaktadır. Tesislerin bize maliyeti, 1 milyon TL’dir. Biz inanıyoruz ki bu tesis, Bursamızın geleceğine, gençlerimizin yetişmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu projenin oluşmasından emeği geçen ve katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.




Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön