20 / 04 / 2024

Bursa'da insanlık köyü inşa ediliyor!

Bursa'da insanlık köyü inşa ediliyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Nalınlar Mahallesi'nde bungalovlardan oluşan 3 "insanlık köyü" inşa ediliyor. Yeni proje ile uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele edilecek.



Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele etmek için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında bungalovlardan oluşan 3 "insanlık köyü" inşa ediliyor.


Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali İzzettin Küçük tarafından Nalınlar Mahallesi'nde devam eden "İnsanlık Köyü" projesinin çalışmaları incelendi.


Proje hakkında konuşan Küçük, zora talip olduklarını, mücadele etmeden hiçbir şeyin başarılamayacağını açıkladı. 


Küçük, "Doktor, din görevlileri ve sosyal uzmanlar gözetiminde, uyuşturucuya bulaşmış yarınlarımızın teminatı gençlerimiz buralarda el sanatlarıyla, tarımla ve daha pek çok uğraşla tedavi görecek. Birinci aşaması tamamlanmak üzere ve bağımlıların alımlarına da başlandı. İnşallah artık her ana baba gibi benim de yüreğimi derinden yaralayan, sokaklarda kendinden geçmiş, ölümün pençesindeki körpecik bedenlerimizi, gençlerimizi uyuşturucu denen bu illetten topyekün mücadeleyle kurtaracağız" açıklamalarında bulundu. 



Bursa'da Bugün


Geri Dön