25 / 04 / 2024

Businist Office projesinin tapusu tamam sıra ruhsatta!

 Businist Office projesinin tapusu tamam sıra ruhsatta!

Businist Office projesinde 1 ayda ruhsat alınıp, inşaata başlanması planlanıyor Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, istanbul'un en büyük ofis projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Businist Office'in tapusu alındı.



SVR Grup'un Fikirtepe'deki Businist Office projesinin tapusu tamam. 1 ayda ruhsat alınıp, inşaata başlanması planlanıyor KENTSEL dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Businist Office'in tapusu alındı. Ruhsat aşamasmda son sürece girilen projede, önümüzdeki 1 ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaata başlanması planlanıyor, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçüilecek projede; Kule A'da 190 adet ofis, Kule B'de 189 adet ofis, Kule C'de 14 adet ofis olmak üzere toplam 393 adet ofis bulunuyor. Ofisler, 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen modülasyonlar ve mimari proje esnekliği sayesinde, kat bazında maksimum bin 250 metrekareye kadar farklı kullanım alanı alternatifleri sunuyor. Zemin katta 60 metrekare ile 380 metrekare aıasmda değişen büyüklüklere sahip, 22 adet ticari alan bulunuyor. 


'BALKONLU OFİSLER SUNUYORUZ' 

Selinıoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Businist Office in bulunduğu lokasyon itibarıyla bölgenm en değerli ticari merkezi olacağım söyleyerek, 550 milyon TL'lik yatırımla hayata geçü'ilen projenin çalışanlar için hayatı kolaylastuan çok sayıda özelliği bir arada sunduğunu ifade etti. Selimoğlu, "Projede balkonlu ofisler ile; çalışanlara verimli olduğu kadar, konforlu çalışma alanları sunacağız. Çarşı katıda yer alan mağazalar ile; hem yakın çevresme, hem de üzerinde yer alan ofis katlarına hizmet verecek, dinamik ve ferah sokak dokusu tasarladık" diye konuştu. 


Takvim 


Geri Dön