29 / 03 / 2024

Businist Office projesi ruhsatı alındıömı

Businist Office projesi ruhsatı alındıömı

Businist Office projesinde 1 ayda ruhsat alınıp, inşaata başlanması planlanıyor Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, istanbul'un en büyük ofis projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Businist Office'in tapusu alındı.

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Konya My Office'de son 6 daire!

Kızılöz İnşaat tarafından hayata geçirilen My Office projesi Konya'da yükseliyor. Son 6 dairenin satışta olduğu projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

One Block Ümraniye fiyat listesi!

Megasan ve Doa Yapı ortaklığı ile yükselen One Block projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de home office projesi olarak hayata geçirildi. Natamam teslim edilen projedeki home ofislerin fiyatları minimum 485 bin TL'den başlıyor...

Amassizmir Residence Office satışta! 330 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Nep Office teslimleri ne zaman?

4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nep Office projesi Özül İnşaat imzası taşıyor. Peki, Nep Office teslimleri ne zaman?

İstasyon 24'te peşinatsız kampanya!

24 Gayrimenkul, Atakent’teki home office projesi İstasyon 24’de kampanya başlattı. Peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanya ile aylık 2 bin 750 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunacak.

İstasyon 24 Evleri'nde peşinatsız, 60 ay 0 faiz ile!

24 Gayrimenkul, Atakent’in en yeni home office projesi İstasyon 24’de başlattığı peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanyası ile aylık 2.750 TL’den başlayan taksitlerle gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü yine güldürecek

Office Pan Mimarlık'tan Çelem Loft projesi!

Office Pan Mimarlık'ın Çelem Loft projesi Kadıköy Suadiye'de inşa edildi. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projenin inşaat çalışmaları bu yıl bitti.

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

Yenitepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The İstanbul Merter'de satış süreci başladı.Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yapılan The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor.

Businist Office projesi ruhsatı alındıömı Haberi

Businist Office projesi ruhsatı alındıömı

SVR Grup'un Fikirtepe'deki Businist Office projesinin tapusu tamam. 1 ayda ruhsat alınıp, inşaata başlanması planlanıyor KENTSEL dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Businist Office'in tapusu alındı. Ruhsat aşamasmda son sürece girilen projede, önümüzdeki 1 ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaata başlanması planlanıyor, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçüilecek projede; Kule A'da 190 adet ofis, Kule B'de 189 adet ofis, Kule C'de 14 adet ofis olmak üzere toplam 393 adet ofis bulunuyor. Ofisler, 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen modülasyonlar ve mimari proje esnekliği sayesinde, kat bazında maksimum bin 250 metrekareye kadar farklı kullanım alanı alternatifleri sunuyor. Zemin katta 60 metrekare...