20 / 04 / 2024

Bütçe dostu Renault Clio fiyatlarında son dakika fırtınası! Peş peşe açıklandı! Gören duyan inanamadı!

Bütçe dostu Renault Clio fiyatlarında son dakika fırtınası! Peş peşe açıklandı! Gören duyan inanamadı!

Ülkemizin en çok satılan modelleri arasında yer alan Renault Clio Mart 2023 model yılı fiyatları ortaya çıktı!...Bütçe dostu Renault Clio fiyatları belli oldu! 6 Nisan 2023 fiyat listesi...



1990 yılından bu yana otomotiv sektöründe var olan ve dünya genelinde en çok satılan modellerden biri olan Renault Clio'nun fiyatları açıklandı. Son dönemde fiyatlarında artış olsa da, hala B segmentinde en iyi seçeneklerden biri olarak tercih ediliyor.

Bütçe dostu Renault Clio fiyatları belli oldu! 5 Mart 2023 fiyat listesi...Clio, 5 farklı motor seçeneği sunuyor, ancak ülkemizde sadece 3 motor seçeneği mevcut. Bunlar arasında 1.0 SCe manuel şanzımanlı, 65 beygir gücü ve 95 Nm tork üreten motor ve 1.0 TCe X-Tronic sürekli değişken otomatik şanzımanlı, 90 beygir gücü ve 142 Nm tork üreten motor yer alıyor. Şehir içi yakıt tüketimi 6.1-6.3 litre arasında değişiyor.

Clio, Joy, Touch ve Icon olmak üzere üç farklı donanım paketi sunuyor. Bu paketler arasında sürücü güvenliğini artıran özellikler de yer alıyor, örneğin Şerit Takip Sistemi, Güvenli Mesafe Uyarı Sistemi, Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi vb.

Bütçe dostu Renault Clio fiyatlarında son dakika fırtınası! Peş peşe açıklandı! Gören duyan inanamadı!.. Son dakika… Dikkat!.. Dikkat!.. Hemen bakın… 6 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön