19 / 04 / 2024

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 12C bu fiyatla peynir ekmek gibi satacak! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 12C bu fiyatla peynir ekmek gibi satacak! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bugünlerde en çok beklenen bütçe dostu akıllı telefon olan Redmi 12C, Geekbench listesinde yer alıyor. Peki yeni liste akıllı telefon üzerinden bize neler sunuyor, birlikte bakalım.



Xiaomi'nin alt markalarından biri olan Redmi, ülkemizde oldukça popüler. Uygun fiyatlı akıllı telefonlarla yüksek satış rakamlarına ulaşan Redmi, yeni akıllı telefonlar geliştirmeyi de unutmadı. Uzun zamandır beklenen bu modellerden biri olan Redmi 12C, Geekbench platformuna indi. Telefonun ana özellikleri onaylandı ve yakında piyasaya sürülecek. Tüm detayları görelim.

Sadece 97 Euro'ya satılan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...Redmi 12C Geekbench'te ortaya çıktı! Yakında çıkış yapabilir!

Redmi 12C daha önce Çin pazarında piyasaya sürülmüştü. Akıllı telefon henüz memleketinden çıkmadı ancak son gelişmeler cihazın yakında Türkiye başta olmak üzere dünya pazarına tanıtılacağını gösteriyor. Cep telefonunun global versiyonu Geekbench tarafından onaylandı, yani yakın zamanda global lansmanı yapılacak.


Geri Dön