18 / 04 / 2024

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 9C Bim'de! Fiyat performans ürünü! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 9C Bim'de! Fiyat performans ürünü! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin marketler zinciri arasında bulunan BİM'den uygun fiyata telefon almak isteyenleri sevindirecek haber geldi! BİM, son zamanlarda uygun fiyatı ile öne çıkan Xiaomi Redmi 9C'yi indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Peki, BİM'de Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat l



Türkiye'nin marketler zinciri arasında bulunan BİM'den uygun fiyata telefon almak isteyenleri sevindirecek haber geldi! BİM, son zamanlarda uygun fiyatı ile öne çıkan Xiaomi Redmi 9C'yi indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu BİM'in mobil uygulaması üzerinden çevrimiçi bir şekile satın almak.

Xiaomi Redmi 9C, ekran genişliğinde 6.53 inç  IPS LCD panele sahip. Suya karşı da dayanıklı olan bu cihazın  batarya kapasitesi 5000 mAh. Ekranında Multi Touch özelliğine yer verilen Redmi 9C'nin kamerasının pek çok özelliği bulunuyor. Portre Modu'ndan Yapay Zeka Sahne Algılama Modu'na pek çok özelliği bulunan bu cihaz pek çok kişinin ilgisini kazandı.

A101 de Xiaomi Redmi 9C satışta sakın kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...Xiaomi Redmi 9C, 13 Megapiksel ana kameraya, 2 Megapiksel derinlik sensörüne, 2 Megapiksel makro kameraya sahip. 2MP derinlik sensörü ile deneyimli bir fotoğrafçının çektiği portreler gibi eşsiz görüntüler elde edebilirsiniz. Mikrokozmosları yakından keşfetmenizi sağlayan 2MP makro lens ile daha da yaklaşabilirsiniz.

Avuç Deklanşörü özelliği ile kolayca grup özçekimleri yapabilirsiniz. Özçekim zamanlayıcıyı başlatmak için kameraya avucunuzu göstermeniz yeterli. Yeni Kaleydoskop Efekti ile eğlenceli ve sanatsal videolar oluşturabilirsiniz. 

Uygun fiyatlı telefon arayanlara müjde! Xiaomi Redmi 9C Teknosa'da! İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...Geniş ekran sayesinde tamamen sanal dünyaya dalabilmenizi sağlayan akıllı cep telefonu mavi ışık koruma sertifikası ile gözleriniz telefonda uzun saatler harcadıktan sonra dahi rahat olmasına fırsat sağlıyor.

Batarya yüksek şarj döngüsüne sahiptir, bu da telefonun pilde önemli bir azalma olmadan 2.5 seneden fazla bir süre boyunca günlük olarak kullanılabileceğini ifade eder. The MediaTek Helio G35 işlemci güvenilir performans ve hızlı bir deneyim sağlar. HyperEngine oyun teknolojisi güvenilir bağlantılar ve gerçeğe yakın görüntülerle daha akıcı ve duyarlı bir oyun deneyimi yaşatır.

Migros'tan Xiaomi'nin uygun fiyatlı telefonu Xiaomi Redmi 9C'ye büyük indirim! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...Sensörler    

  • Yakınlık Sensörü
  • Ortam Işığı Sensörü
  • İvmeölçer

Servis ve Uygulamalar    

  • Ekran Yansıtma (Screen Mirroring)
  • Karanlık Mod (Dark Mode)
  • Yüz Tanımlama

Peki, BİM'de Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön