04 / 05 / 2024

Büyük Ağaoğlu kampanyası! 50 ay vade 0 faiz!

Büyük Ağaoğlu kampanyası! 50 ay vade 0 faiz!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'deki My Towerland ve Avrupa yakası Maslak'ta yer alan My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyaya göre firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...



"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Büyük Ağaoğlu kampanyasının reklam filminde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kameraların karşısına geçti.


Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projelerinden My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanırken, isteyenler banka kredisi kullanıyor. 


Büyükağaoğlu kampanyası dahilinde konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak verildikten sonra geri kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor. 


Banka kredili ödeme planında ise yüzde 10 tutarında peşinat ödendikten sonra kalan tutarın yüzde 50'si için banka kredisi kullanılırken, kalan yüzde 40'lık kısım ise vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


My Towerland!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerinin bulunduğu projede daireler hemen teslim ediliyor.


My Home Maslak!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği My Home Maslak projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar değişen daire tipleri mevcut. Fiyatların 527 bin TL'den başladığı proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa ediliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön