27 / 04 / 2024

50 ay sıfır faizli Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

50 ay sıfır faizli Büyük Ağaoğlu Kampanyası!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Reklam filminde Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oynadığı Büyük Ağaoğlu Kampanyası'nın sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlendi. Kampanya hemen teslim 2 projede geçerli...



İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesindeki My Home Maslak ve İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'deki My Towerland projelerinde geçerli olan Ağaoğlu kampanyasına başlatıldı.


"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Büyük Ağaoğlu Fırsatı dahilinde isteyenler banka kredisi kullanırken, isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanıyor. 


Ağağolu 2014 kampanyasına göre banka kredisi kullanmak isteyenler yüzde 10 peşinat veriyor. Kalan tutarın yüzde 40'ı için banka kredisi kullanılırken, geri kalan tutar sıfır faizle ara ödeme yapılıyor. 


Dairelerin hemen teslim edildiği 2 projede geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


My Home Maslak!

1+0'dan 4,5+1'e kadar değişen daire tiplerinin bulunduğu My Home Maslak projesinde fiyatlar 527 bin TL'den başlıyor.  İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.   


My Towerland!

Konutların 697 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu My Towerland projesinde konutlar hemen teslim ediliyor. Projede  1+1'den 4+1'e kadar değişik daire tipleri bulunuyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön