25 / 04 / 2024

Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri!

Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: 1Coastal City

Özyurtlar İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Proje toplamda 208 adet daire ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor...



Fiyatların 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Büyükçekmece  1Coastal City  ödeme seçenekleri hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


1Coastal City Gürpınar'da; sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı gibi sosyal olanaklar mevcut. 


İçerisinde toplam 208 adet daire ve 27 adet ticari birim bulunan Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri dahilinde peşin ödeme yapmak mümkün. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği 1 Coastal City Büyükçekmece projesinde firma bünyesinde de ödeme planı bulunuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Gürpınar bölgesinde hayata geçirilen Büyükçekmece 1Coastal City ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Telefon: 444 40 27

Web: www.1coastalcity.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön