28 / 03 / 2024

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları!

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları!

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde teslimler bu yıl Kasım içerisinde yapılıyor. Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...




Atlas Vadi Konutları projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba bölgesinde inşa ediliyor. Büyükçekmece  Atlas Vadi Mimaroba  Konutları projesi Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesi 152 adet konuttan meydana geliyor. 5 blok olarak tasarlanan Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde bloklar 5, 7  ve 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 2 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları satış ofisi ile 0212 864 41 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları teslim tarihi bu yıl Kasım ayı olarak belirlendi.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, spor alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde daire alanları 93 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları'nda ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları nerede?

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları adres : Batıköy Mah. Çarmıklı Cad. No : 44/1 Mimaroba Büyükçekmece / İstanbul



Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları iletişim

Telefon: 0 212 864 41 11

Web Adresi: www.atlasvadi.com


projeye sor



Geri Dön