29 / 03 / 2024

Büyükçekmece Lavinya Marmara'nın inşaat çalışmaları başladı!

Büyükçekmece Lavinya Marmara'nın inşaat çalışmaları başladı!

Tekstil ve enerji sektörlerindeki tecrübesini inşaatta da ortaya koyan Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor.



TEKSTİLDEN kazandığını önce arsa yatırımları olarak değerlendiren şirket, 2007 yılından bugüne 500 milyon dolarlık yatırım değeri olan 4 proje geliştirerek 250 milyon dolarlık bir portföy oluşturdu. Bünyesinde mevcut olan 250 bin metrekarelik inşaat alanını belirlediği takvime göre geliştiren şirketin Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, kendi mülkiyetlerindeki arsalarda geliştirdikleri dört projeyi hataya geçirdiklerini söyledi. 


ÖZ SERMAYESİYLE BÜYÜYOR 

"Banka ile bir ilişkimiz yok, kendi öz sermayemizle kendi mülkiyetimizdeki arsaları geliştiriyoruz" diyen Kullar inşaat Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, "Beylikdüzü ve Büyükçekmece-Mimarsinan bölgesinde LAVİNYA ismiyle bir marka değeri oluşturduk. Önümüzdeki dönem için amacımız bu bölgelerde geliştirdiğimiz projeleri tamamlayıp şehir merkezindeki projeleri hayata geçirerek markamızı . tüm İstanbul'da tanınır hale getirmek" diye konuştu. 


2014 yılında İLF iş Ortaklığı çatısı altında Hastur A.Ş. ve Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. şirketleri ile birlikte ortak projelere imza atmaya başlayan Kullar İnşaat, Büyükçekmece Batıköy sahilinde, 8500 metrekarelik arsa alanı üzerinde Lavinya Marmara projesinin inşaatına başladı. 

2016 yılında tamamlanması planlanan 115 dairelik projenin yatırım değeri ise 50 milyon dolar olarak açıklandı. 350 konut ve 20 adet dükkândan oluşacak projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Yeni Akit


Geri Dön