26 / 04 / 2024

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.



Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün temelini Türkoba halkıyla birlikte Nene Hatun Camii, Çayırlar bölgesinde ikamet eden vatandaşlar için inşa edildi.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapımı tamamlanan ve hizmete açılan cami sayesinde vatandaşlar uzak mesafelere gitmek zorunda kalmadan ibadet edebiliyor. Cayırlar bölgesinde ibadethane ihtiyacını karşılayan camide çok sayıda yeni çalışma yapıldı.

Caminin içerisine taziye evi inşa edildi

Türkobalı vatandaşların Başkan Akgün'den cami isteği sonrasında inşa edilen Nene Hatun Camii'nde son olarak, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından taziye evi yapıldı. Bölgede ikamet eden vatandaşların istekleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda taziye evi içerisinde; boya çalışmaları, alçı çalışmaları, elektrik, doğalgaz ve temiz su hattı çekildi. Yapılan çalışmalar sayesinde Türkobalı vatandaşlar taziye evi hizmetinden yararlanabilecek.

Başkan Akgün çalışmaları yakından takip ediyor

Ekibi tarafından Nene Hatun Camii'nde gerçekleştirilen taziye evi ve çatı işlerini yakından izleyen Başkan Akgün ve ekibi 2019'da da Türkoba Mahallesi ve Büyükçekmece genelinde çok sayıda yeni proje ve çalışmaya imza atmaya devam edecek.


Geri Dön