23 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerimde hayata geçirilen  Toskana Orizzonte  projesinde 187 adet villa yer alıyor. 


Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de hayat buluyor. Projede ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor.


Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla yükselen Toskana Orizzonte Villaları'nda fiyatlar 650 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında değişiyor. Projede fiyatlar villaların alan ve konumlarına göre değişiyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesinde açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, olimpik kapalı, yürüyüş alanları, yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, açık tenis ve sağlık Kulübü mevcut.


1. ödeme planı;

-Peşin ya da banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.


2. ödeme planı;

-Banka kredili ve taksitli ödeme seçenekleri alıcıları bekliyor. 

-Peşin ya da banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.


Lokasyon olarak Toskana Orizzonte; TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte Arıkan Yapı iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Toskana Orizzonte hakkında detaylı bilgi için tıklayın


projeye sor



Geri Dön