24 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'un yeni etabı satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yeni etabı satışa çıkıyor!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Toplam 111 dönümlük arazide yükselen Büyükyalı İstanbul projesi 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede yeni etap satışları başlayacak.



2016 yılının ilk çeyreğinde yapımına başlanan  Büyükyalı  projesi, Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. 


Toplam 111 dönümlük arazide yükselen Büyükyalı’da, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 plus tiplerinde daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor.


Yaşamın 2019 yılında başlaması planlanan Büyükyalı’da toplam 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor.


Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra cafe, restoran, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark gibi olanaklar bulunuyor. 


Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme projesi  Avrupa ile Anadolu yakalarını bağlayacak Yenikapı-Göztepe Lastik Tekerlekli Araç Tüneli’nin başlangıç noktasında yer alıyor. Proje  Marmaray  Zeytinburnu İstasyonu ile direkt bağlantılı olacak.


Büyükyalı İstanbul un yeni etabı satışa çıkıyor!


Yeni etap geliyor!


Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen  Büyükyalı İstanbul Evleri'nin yeni etabı satışa çıkmaya hazırlanıyor. 


Satışa sunulacak olan etabın lansmanı ise Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’ın ev sahipliğinde, 21 Eylül Perşembe günü Büyükyalı Satış Ofisi’nde gerçekleşecek. 




Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön