26 / 04 / 2024

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!


Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik’te 102 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korhan Bulut tarafından kuruldu.



Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik’te 102 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korhan Bulut tarafından kuruldu.

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi konusu:
Tüm hizmet, ticaret ve sanayi sektörleri için her türlü mühendislik projesi tasarlamak, hazırlamak, üretmek ve bu projelerin pazarlama ve satışını yapmak. Bu projelerin hazırlanması ve geliştirilmesi için araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. Sirket amacını gerceklestirmek icin her turlu gayrimenkul ve techizatı alabilir, satabilir, kiraya verebilir, bunlar uzerinde ayni ve sahsi her turlu hakları tesis edebilir, ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, banka ve finans kurumlarından her turlu kredi ve benzerlerini alabilir,yabancı ve/veya yerli gercek ve tüzel kisiler ile işbirliği yapabilir, konusu ile ilgili olarak yurt ici ve yurt dısı temsilcilik anlasmaları yapabilir, diğer şirket ve kuruluşlara üretim yaptırtabilir, diğer şirket ve kuruluşlarla kanunlara uygun şekilde işbirliği yapabilir. Bu hakları kısmen ve tamamen baskalarına devir edebilir. Yurt ici ve yurt dısı subeler acabilir,konusu ile ilgili her turlu ihalelere katılabilir


Geri Dön