25 / 04 / 2024

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.



Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştirakinde bulunan gümrüksüz mağaza işletmeciliği kuruluşu ATÜ Duty Free, dünyada lüks marka denildiğinde ilk akla gelen firmalar arasında bulunan Bvlgari’nin İstanbul Havalimanı’nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

Anadolu Ajası'nda yer alan habere göre; ATÜ Duty Free açıklamalarda bulundu. Açıklamada, butiğin konsepti Gebr. Heinemann ve iştiraki ATÜ Duty Free'nin iş birliği ile düzenlendi.

Göz alıcı ve şık tasarımıyla yolculara hitap eden Bvlgari’nin mücevher, saat ve deri ürünlerini satışı yapılacak yeni butik mağazası, İstanbul Havalimanı’nda toplam 115 metrekare satış alanında faaliyette bulunacak.

Seyahat alışverişi sektöründe ilk defa yeni Bvlgari butikte, İtalyan Dolce Vitası'nı yani Bvlgari'nin modern yaşam biçimini yaşamak, tatmak ve mağazadaki mücevher ve saatlerden en eşsiz parçaları keşfetmek isteyen özel konukların seçileceği bir VIP lounge yer alıyor.

VIP alanı, Hollywood aktristi Elizabeth Taylor'un Roma'da bulunan Palazzo Maruscelli-Lepri'nin gizli kapısından çıkıp paparazilerden kaçırıp saatlerini harcadığı salon olan orijinal "Elizabeth Taylor Salonu (Il Salottino Taylor)" esas alınıp döşendi. 

- "Butik mağazalarımızla en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz"

ATÜ Duty Free Üst Yöneticisi (CEO) Ersan Arcan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"ATÜ Duty Free olarak, Bvlgari gibi dünyaca tanınan önemli bir markayla iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 20 yılı aşkın süredir devam eden gümrüksüz mağazacılık tecrübemizle lüks mağazacılık kültürünü harmanlayarak yolcularımıza her zaman olduğu gibi mükemmel müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz. Avrupa'daki gümrüksüz mağaza işletmecileri arasında lüks butikler alanında öncü, oldukça deneyimli ve sürekli büyüyen bir şirketiz. İstanbul Havalimanı’nda ATÜ olarak yaklaşık 2 bin metrekare alanda yer alan yeni butik mağazalarımızla da en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz." 


Geri Dön