23 / 04 / 2024

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.



Türkiye'nin öncü moda markalarından Vakko, 188. mağazasını her gün milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı’nda açıyor. Yeni açılan butik mağaza markanın seçkin ürün gruplarını içinde barındıracak. 

Dış hatlar terminalinde ziyaretçilerin pasaport kontrol noktasından geçince karşılarına çıkacak olan Vakko Boutique, dairesel plan yapısı ve cephesiyle ilk anda dikkatleri çekiyor. Butik mağazada giyim grubunun yanı sıra farklı ürünlerde yer alıyor. Monogram tasarımlarla çanta ve cüzdanlar; kozmetikte parfüm, kolonya, oje çeşitleri; dekorasyonda ev tekstili ve aksesuarları da mağaza bünyesinde bulunuyor. Giyim ve aksesuarın yanı sıra mağazada  Vakko Gıda Üretim Laboratuvarı’nda son derece yüksek kalite standartlarında ve Meilleur Ouvrier de France (MOF) ödüllü şeflerin danışmanlığında üretilen artizan lezzetlerde satışa sunuluyor. 

İstanbul Havalimanı'ndan tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefleyen Vakko Boutique mağazasında 20 çalışan görev alıyor. Vakko’nun İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra Dalaman Havalimanı’nda da Vakko Boutique konseptiyle 53 metrekare satış alanı bulunuyor.


Geri Dön