30 / 03 / 2024

vakko istanbul havalimanı mağazası

vakko istanbul havalimanı mağazası

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Binası açıldı!

İstanbul Havalimanı içerisine inşa edilen Taksiciler Kooperatifi Binası hizmete açıldı.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi açıldı!

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

2019 yılında ilk etabı hizmete girecek olan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı Metro Hattı‘nın geçtiği Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki gayrimenkulleri değerlendiriyor.

İstanbul Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2022'de ve Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2020'de açılacağını söyledi...

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın uçurduğu dört ilçe! 

İstanbul Havalimanı, Büyükçekmece'de konut fiyatları son bir yılda yüzde 8.95, Esenyurt'ta yüzde 8.33, Başakşehir‘de yüzde 7.94 artırdı. Arnavutköy'de ise konut fiyatları son bir yılda yüzde 0.22 artış kaydetti.

vakko istanbul havalimanı mağazası Haberi

vakko istanbul havalimanı mağazası

Türkiye'nin öncü moda markalarından Vakko, 188. mağazasını her gün milyonlarca yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı’nda açıyor. Yeni açılan butik mağaza markanın seçkin ürün gruplarını içinde barındıracak. 

Dış hatlar terminalinde ziyaretçilerin pasaport kontrol noktasından geçince karşılarına çıkacak olan Vakko Boutique, dairesel plan yapısı ve cephesiyle ilk anda dikkatleri çekiyor. Butik mağazada giyim grubunun yanı sıra farklı ürünlerde yer alıyor. Monogram tasarımlarla çanta ve cüzdanlar; kozmetikte parfüm, kolonya, oje çeşitleri; dekorasyonda ev tekstili ve aksesuarları da mağaza bünyesinde bulunuyor. Giyim ve aksesuarın yanı sıra mağazada  Vakko Gıda Üretim Laboratuvarı’nda son derece yüksek kalite standartlarında ve Meilleur Ouvrier de France (MOF) ödüllü şeflerin danışmanlığında üretilen artizan lezzetlerde satışa sunuluyor. 

İstanbul Havalimanı'ndan tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefleyen Vakko Boutique mağazasında 20 çalışan görev alıyor. Vakko’nun...