26 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.



İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer alıyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'nı yemeklerinden ferah Business Class salonuna, kültürel derinliğine kadar birçok alanda öve öve bitiremedi..

İstanbul Havalimanı, dünya basınınında yer alıyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'nı yemeklerinden ferah Business Class salonuna, kültürel derinliğine kadar pek çok alanı övdü.

Havalimanı'yla ilgili detaylı bir yorum yazısı yazan Gibson, şu ifadeleri kullandı: "Salonların kapasiteleri 765 kişi. Tam kapasite çalıştığında dahi yeterli alana sahip. Yemekler muhteşem. Kahvaltıda menemen, ıspanaklı veya beyaz peynirli gözlemeler çok lezzetli. Mantıyı da çok beğendim." 

İstanbul Havalimanı'nın sadece maddi anlamda değil aslında kültürel anlamdaki derinliğini anlatan Gibson, "Salonda, İstanbul Modern Sanat Müzesi ile ortaklaşa, 16 modern ve çağdaş Türk sanatçının 38 eserinden oluşan bir koleksiyon sergileniyor. Doğrudan dizüstü bilgisayarınızla ilgilenmek yerine düşünceli ve kültürel açıdan zenginleştirici bir şey yapmak güzel bir fırsat." ifadelerini kullandı.


Geri Dön