29 / 03 / 2024

Seramiksan Aydın'da yeni mağaza açtı!

Seramiksan Aydın'da yeni mağaza açtı!

Seramiksan Aydın'da yeni bir mağaza açtı. Düzenlenen kokteyl ile hizmete giren showroomun açılışına mimarlar, mühendisler ve de müteahhitlerle birlikte çok sayıda basın mensubu da katıldı.



Düzenlenen kokteyl ile hizmete giren showroomun açılışına  mimarlar, mühendisler ve müteahhitlerle birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.


Özcan Yapı'nın 500 m2'lik alanda yer alan iki katlı yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekana görsel derinlik katan serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor. Özcan Yapı, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor.


Açılış töreninde Özcan Yapı’nın sahibi İmdat Özcan'ı tebrik eden Seramiksan Satış Müdürü  Süreyya Çağlar, “Açmış olduğumuz konsept mağazalarımızla Türkiye’nin her bölgesine Seramiksan adı ile kaliteyi ve iyi tasarımı götürüyoruz. Ülkemizin dört bir yanında hizmete giren konsept mağazalarımız ile ürünlerimizi daha çok insana ulaştırıyor ve kullanım alanlarını sergiliyoruz. Özcan Yapı ile yeni başlayan işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine ve birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Özcan Yapı’ya bol kazançlı günler diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Geri Dön