19 / 04 / 2024

Hangar her gün 2 yeni mağaza açarak 400 şubeye ulaşacak!

Hangar her gün 2 yeni mağaza açarak 400 şubeye ulaşacak!

"Bedavadan biraz pahalı" sloganı ile birçok bölgede mağaza açmaya devam eden Hangar, 400 şubeye ulaşacak. Ayakkabı üreticisi Hangar, "Her Caddeye bir Hangar" sloganıyla her gün 2 yeni mağaza açmayı planlıyor  



Hangar Ayakkabı'dan yapılan yazılı açıklamada, alışveriş merkezlerinde yer bulamayan Hangar Ayakkabı'nın sokağa inme kararı aldığı bildirildi.

Açıklamaya göre son bir ayda 26 mağaza birden açan firma, kurduğu 50 kişilik mağaza timiyle her gün 2 yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. Hangar, şu an 92 olan mağaza sayısını Haziran 2012'ye kadar 400'e çıkaracak.

Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk da açıklamada, projesi biten mağazalarla birlikte 10 Kasım tarihine kadar 110 mağazaya ulaşacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Türkiye genelindeki 92 mağazasıyla 550 kişiye istihdam sağlayan firma 400 mağazaya ulaşarak 2500 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Hangar Ayakkabı olarak uzun dönemdir yeniden yapılanma çalışmaları yürütüyoruz. Halihazırda 1000'in üzerinde satış noktasında bulunuyoruz fakat yeni dönemde francheise yerine kendi mağazalarımızı açacağız. Bu kapsamda Kurban Bayramı sonrası hızlı bir mağazalaşma yatırımına girişeceğiz. AVM'lere rakiplerimizin baskısı nedeniyle alınmadık. Bu konuda rekabet kurumuna başvuru yapacağız. AVM yönetimlerinin oyalamaları nedeniyle gecikmiş olan mağazalaşma sürecini, şimdi caddede büyüyerek gerçekleştireceğiz. Yeni stratejimizle Haziran 2012'ye kadar Türkiye ayakkabı pazarının yüzde 25'ini elde etmeyi hedefliyoruz. Son bir ayda 26 mağazanın açılışını yaptık. Bayrama kadar 15 tane daha açacağız. Artık tek tek değil her gün ortalama 2 mağaza açarak, koyduğumuz hedefe mutlaka ulaşacağız. 50 kişilik ekibimiz Türkiye'nin tüm illerinde fizibilite çalışması yapıyor. Edirne'den Van'a kadar aynı kalite ve fiyatta ayakkabı almak mümkün hale gelecek."

Dünya


Geri Dön