24 / 04 / 2024

Seramiksan bayileri

Seramiksan bayileri

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

Seramiksan bayileri Fas'ta buluştu!

Seramiksan satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile dikkat çeken ülke olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

Seramiksan Aydın'da yeni mağaza açtı!

Seramiksan Aydın'da yeni bir mağaza açtı. Düzenlenen kokteyl ile hizmete giren showroomun açılışına mimarlar, mühendisler ve de müteahhitlerle birlikte çok sayıda basın mensubu da katıldı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan bayileri Haberi

Seramiksan bayileri

İstanbul’un önde gelen yapı malzeme firmalarından Ufuk Yapı, Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig takımlarından Seramiksan Spor Kulübü’nü, bu hafta İstanbul’da oynayacağı Arma Yaşam Gençlik Spor maçı öncesinde Büyükçekmece’deki showroomunda ağırladı.


Gruptaki bu önemli deplasman maçının öncesinde, takıma moral vermek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, takım oyuncuları, Baş Antrenör Ali Kamberoğlu ve yardımcı antrenörler ile birlikte Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul, Seramiksan Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar ve Seramiksan yöneticileri katıldı.


Etkinlikle ilgili konuşan Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul ‘’İstanbul’da oynayacağımız bu önemli maç öncesinde gerçekleştirilen bu davet bizleri çok memnun etti ve takımımıza moral verdi. Maçtan zaferle ayrılarak, bizleri burada çok güzel ağırlayan Ufuk Yapı’ya en güzel şekilde teşekkür edeceğimize inanıyorum’’ diye...