26 / 04 / 2024

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.



BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve dışında her türlü açık, kapalı yüzme, süs ve kaydırak havuzlarının inşası ile çevre düzenleme ve bu işlerle ilgili projelendirme, mühendislik ve danışmanlık işleri yapmak. 2- Havuzlara dair her türlü tesisat işleri, her türlü malzeme, makine ve aksamı ile muhtelif yedek parçaların almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, e-ticaretini yapmak pazarlama hizmetleri vermek. 3-Her türlü havuz sistemleri hazır havuz, portatif havuz, prefabrik havuz, panel havuz pvc havuz, sauna jakuzi, spa sistemlerinin kurulması, işletilmesi, bakım ve onarımlarının yapılması. 4-Sitelerde, yazlıklarda, teraslarda, otellerde, yazlık alanlarda, belediyeler ait park ve bahçelerde üniversitelerde özel okullarda, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinde havuz ve portatif havuz sistemleri kurmak işletmek, bakım ve onarımlarını üstlenmek. Bununla ilgili her türlü temizlik malzemesi, kimyevi madde sağlık ürünleri cihazların alınması, satılması, kiralanması, teknik servis hizmetlerinin verilmesi, e-ticaretinin, ithalat ve ihracatlarının yapılması, 5-Her türlü açık kapalı yüzme, süs, kaydırak havuzları otomatik dozlama sistemleri hidromasaj sistemleri, kimyasalları inşaatı, tamiratı ve bakımı yedek parça alımı, satımı, e-ticareti, imalatı montajı, ithalatı ve ihracatı yapak. 6-Her türlü su kimyasalları almak, satmak, pazarlamak, e-ticaretini, imalatını ithalatını ve ihracatını yapmak. 7-Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazlara ile bunlara ait yedek parçaları teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, e-ticaretini, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını yapmak. 8-Her türlü havuz sistemlerinde havuzun bakımında ve temizliğinde kullanılan temizlik ve kimyasal malzemeleri, temizlik makine ve robotları, ana faaliyetin yürütülebilmesi için gerekli her türlü alet, edevat, yedek parça, taşıt, araç vb. her türlü malzemenin, alımını, satımını, e-ticaretini, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını kiralanması kiraya verilmesi


Geri Dön