19 / 04 / 2024

Cadde 1453'e yoğun ilgi!

Cadde 1453'e yoğun ilgi!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Maslak 1453

İstanbul’un yeni ilgi odağı Cadde 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olan projede mağaza ve dükkanlara yatırımcı ilgisi devam ediyor.



2 milyon metrekare inşaat alanında yükselen Maslak 1453’te kiralamaların % 20’si tamamlandı. Projede 2018 yılı sonuna kadar %90 doluluk oranı hedefleniyor.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Kiralama ve Pazarlama Koordinatörü Ayten Alpar; “Geleneksel alışveriş merkezlerinde bulunan markaların yanı sıra bulundukları caddelerde ün yapmış ve gençler tarafından çokça tercih edilen yeni konsept markalar da projemizde yer alacak.”

 

Cadde 1453 e yoğun ilgi!


Maslak 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu imzasıyla Maslakta yer alıyor. Konut satışlarının tamamlandığı projede 4 bin 200 dairenin ve 120 bin metrekare ofis alanı  sahiplerine teslim edildi. 

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Kiralama ve Pazarlama Koordinatörü Ayten Alpar; “ Maslak 1453’te konutların ve ofislerin sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte yerli ve yabancı bir çok marka Cadde 1453’te yer alan kiralık dükkanlara yoğun ilgi gösteriyor. Şu ana kadar yaklaşık 40 marka ile sözleşme imzaladıklarını belirten Alpar; “ 1453 metre uzunluğundaki Cadde 1453’te yer alan yaklaşık 240 mağazanın kiralaması devam ediyor.  Önümüzdeki 3 ay çerisinde 20 marka ile daha sözleşme imzalayacağız. Geleneksel alışveriş merkezlerinde bulunan markaların yanı sıra bulundukları caddelerde ün yapmış ve gençler tarafından çokça tercih edilen yeni konsept markalar da yer alacak. Nişantaşı Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri,  Maslak 1453  konut ve ofislerindeki genç nüfus ve Türkiye’nin en büyük Merkezi İş Alanı olan Maslak’ta çalışan beyaz yakalılar için tüm zevklere hitap edecek bir gastronomi ve eğlence merkezi olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kiracı ve marka konusunda çok seçici davranıyoruz. ” dedi. 

“Türkiye'nin en modern ve ileri teknoloji ile donatılmış üniversite kampüsü hizmete girdi. Burada toplamda 40 bin kişilik öğrenci ve akademisyen ders yılına başladı. 2017'nin kış aylarına girdiğimizde ofis bloklarına yerleşen holding ve irili ufaklı şirketlerle birlikte 80 bin yerleşik nüfusa ulaşmış olacağız. Projede günübirlik ziyaretçilerle birlikte 100 binin üzerinde bir insan sirkülasyonuna şahit olacağız. Hedefimiz Türkiye’ye hatta dünyaya örnek olacak marka karması ile güçlü ve farklı bir ticari kompleks oluşturmak. Bu komplekste yer alacak markalar ve profesyonel tesis yönetimi ile hem ziyaretçilerin hem de yerli & yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek örnek bir projeye imza atmış olacağız.” dedi.

 

http://www.1453maslak.com/


projeye sor



Geri Dön