29 / 03 / 2024

Cadde 24 yüzde 30 kazandırdı!

Cadde 24 yüzde 30 kazandırdı!

Cadde 24’deki konutların tüm satışını iki haftada tamamlayan 24 Gayrimenkul’ün CEO’su Ahmethan Yılmaz “Ana ilkemiz yatırımcının “en doğru lokasyon – en iyi fiyat”lı projelerle maksimum kâr elde etmesini sağlamaktır.



Cadde 24’deki konutların tüm satışını iki haftada tamamlayan 24 Gayrimenkul’ün CEO’su Ahmethan Yılmaz “Ana ilkemiz yatırımcının “en doğru lokasyon – en iyi fiyat”lı projelerle maksimum kâr elde etmesini sağlamaktır.  Bu nedenle projelerimizi lansman döneminde en yüksek iskontolu fiyatlarla satışa sunuyoruz. Her müşteriyi ortağımız gibi gördüğümüzden kazancımızı müşterilerimizle paylaşıyoruz. Lansman fiyatlarıyla satış fırsatını herkes için aynı gün ve saatte başlatıyoruz; öncesinde firma ortakları da dâhil kimse için rezervasyon yapmıyoruz. Üstelik daha çok kişinin kazanması için lansmanda 1 kişiye 3’den fazla yer satmıyoruz” dedi.



2015’te 4 yeni projeyi görücüye çıkaracaklarını söyleyen Yılmaz, Halkalı’da Marmaray’a komşu İSTASYON 24 projesinin ve Basın Ekspress’te havaalanına 1900 metre mesafedeki AIRPORT 24 projesinin satışlarına Mart sonunda başlamayı öngördüklerini söyledi. Lansmanda yine çok özel indirimlerle satışa çıkacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz, “İki projemiz de lokasyon açısından çok avantajlı bölgelerde yer alıyor. En doğru lokasyon + en iyi fiyat = Maksimum Kâr ilkemizle yine yatırımcılarımızın yüzünü güldüreceğimiz bu iki projeyle de kendi rekorumuzu kıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.



Geri Dön