28 / 03 / 2024

Cadde 24’de dükkânların yüzde 70’i tükendi!

Cadde 24’de dükkânların yüzde 70’i tükendi!

Home - office satışları Mayıs ayında tamamlanan projenin dükkânları da iki hafta içerisinde büyük bir satış grafiği yakaladı. Cadde 24 projesinde dükkânların yüzde 70’i tükendi.



Çevresindeki sosyal dokuyla bütünleşen 24 markalı konseptler geliştiren 24 Gayrimenkul, Halkalı’da yer alan ve  “home - office” leri rekor sürede satılan Cadde 24 projesinin ticari birimlerini üç hafta önce satışa sunmuştu. Home- office satışları Mayıs ayında tamamlanan projenin dükkânları da iki hafta içerisinde büyük bir satış grafiği yakaladı.

 

2015 yılının sonbaharında teslim edilecek Cadde 24’de 72 dükkân bulunuyor. Alanları 25 metrekare ila 829 metrekare arasında değişen dükkânların % 70’ i iki hafta içinde sahiplerini buldu.

Halkalı ’da merkezi bir konumda bulunan ve içerisinde yer alacak ATM alanları, yeme/içme, giyim, kozmetik, kitabevi, gıda ve yerel esnafın yer alacağı cadde dükkânlarla bölgede oluşan yoğun talebi karşılaması planlanan Cadde 24 dükkânları için firma ilginç bir uygulama geliştirdi. 24 Gayrimenkul; projeden dükkân satın alan yatırımcıları çeşitli francishe firmaları ile buluşturarak danışmanlık hizmetleri de veriyor. Konu ile ilgili konuşan 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz; “Home office bölümleri iki hafta gibi kısa bir sürede tükenen projemiz beş ay içerisinde % 30 kazandırarak yatırımcının yüzünü güldürdü. Aynı amaçla yola çıktığımız dükkân bölümlerinde de yatırımcıyla firmalar arasında köprü oluşturduk. Dükkân kiralamalarında yatırımcıya zaman kaybettirmeden kâra geçmesi için firmalar ile buluşturuyoruz. Doğru lokasyonda doğru kiralamaları gerçekleştirerek kısa zamanda kazanç vadediyoruz” şeklinde konuştu.



Geri Dön