28 / 03 / 2024

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.



İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. 


Yapılan açıklamaya göre iş ve sosyal yaşamın kalbi Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi. 


2016 sonunda alıcılarına teslim edilecek projede, satış fiyatlan metrekare başma 8-12 bin dolar arasında değişiyor. 


Proje 2 ofis bloğu ve kent bahçesinden oluşuyor. 


Bugün


Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2015 yılını verimli bir şekilde tamamladıklarını belirterek, "İstanbul'un en değerli arazisi üzerinde yükselen ve merkezi konumu ile ön plana çıkan Ferko Signature projemizin inşaatına tüm hızıyla devam ettik" dedi. 


Ferko Signature'da yıl boyunca yakaladıkları başarılı satış grafiğinin de kendilerini mutlu ettiğini aktaran Meriçten, "Ayrıca 2015 yılında İmes Park & Four Points by Sheraton projemizi tamamladık. İlgaz'da bulunan Ferko İlgaz Mountain Hotel&Resort projemizde ise sona yaklaşmaktayız. Bu yıl, hem ekonomik hem de siyasal anlamda hızlı gelişmelere tanık olduk. Gayrimenkul sektörü yılın son aylarında önemli bir satış grafiği yakalayarak 2016 yılına daha güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor" diye konuştu. 


Yeni Şafak 




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Levent'te Ferko Signature ofislerinin yüzde 70'i satıldı. Ofislerin metrekare satış fiyatları, 8 ila 12 bin dolar arasında değişiyor. 


30 KATTAN OLUŞUYOR 

Yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği özel projelerle dikkat çeken Ferko'nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, yatırımcılardan büyük talep görüyor. 

127 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofisler satışa sunulurken 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2'deki ofisler ise proje tamamlandıktan sonra kiralanacak. 


Özgür Düşünce 



Geri Dön