29 / 03 / 2024

Çağrı Market Eylül ayında 3 şube açacak!

Çağrı Market Eylül ayında 3 şube açacak!

Çağrı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, "Devamında 55 ve 56'ıncı şubelerimizi açtık. Bugün de 57'nci şubemizi açacağız. Son 15 günde 3 şube açtık. Eylül başında 3 şube daha açacağız" dedi.



Çağrı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, şirketin bu yıl toplamda 12 milyon liralık yatırım yapacağını söyledi.Kara, "Bunun büyük bir kısmı yeni mağaza yatırımı, çok küçük bir kısmı da zeytin üretiminin ek tesislerine yönelik gerçekleşecek." dedi.

15 GÜNDE 3 ŞUBE


Bu ayın başında 54 olan şube sayısını yaptıkları yatırımlarla artırmaya devam ettiklerini dile getiren Kara, "Devamında 55 ve 56'ıncı şubelerimizi açtık. Bugün de 57'nci şubemizi açacağız. Son 15 günde 3 şube açtık. Eylül başında 3 şube daha açacağız” dedi.

 Her açtıkları şubenin, bin metrekare civarında alışveriş alanı, bin metrekare de depolardan oluştuğunu belirten Kara, her mağazada 45-50 kişinin çalıştığını, şu anda 2 bin 850 personelleri bulunduğunu anlattı.

Kara, Anadolu Yakası’nda 36, Avrupa Yakası’nda 16 ve İzmit’te 5 şubeleri olduğunu, Bağcılar’da açacakları şubenin ardından Kayaşehir, Esenler ve Esenyurt ile de şube yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Kara, Türkiye genelinde ciro sıralamasında 6’ncı olduklarını belirterek, öz sermayeleri ile abüyüyen, doğru noktaları seçmek için çalışan bir şirket olduklarını, finansal dalgalanmalara karşı dayanıklı olmayı önemsediklerini belirtti.


Geri Dön