26 / 04 / 2024

Cahit Karakullukçu 'dan yeni şirket! Özgün Turizm Yatırımları A.şž.!

Cahit Karakullukçu 'dan yeni şirket! Özgün Turizm Yatırımları A.şž.!

Özgün Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cahit Karakullukçu, Başkan Yardımcısı olarak Ayşe Deniz Karakullukçu, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Soner Karakullukçu görev yapacak



Özgün Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim şžirketi; 1 milyon TL sermaye değeri ile Cahit Karakullukçu, Ayşe Deniz Karakullukçu, Soner Karakullukçu, Özgün Karakullukçu ile Özgün İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. şžti. tarafından kuruldu.

Sermaye dağılımına göre:

1- Özgün İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. şžti.
    900 bin TL.

2- Cahit Karakullukçu
    25 bin TL.

3- Ayşe Deniz Karakullukçu
    25 bin TL.

4- Soner Karakullukçu
    25 bin TL.

5- Özgün Karakullukçu
    25 bin TL.

Firmanın iş konusu; yurt içerisinde ve yurt dışında her türlü turizm yatırım ve ticaret hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Özgün Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cahit Karakullukçu, Başkan Yardımcısı olarak Ayşe Deniz Karakullukçu, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Soner Karakullukçu görev yapacak.

Adres: Enderunlu İsmail Hakkı Bey Sokak-Balmumcu
Tel: 0212 347 29 99

Cahit Karakullukçu:

1990 'dan günümüze kadar ÖZGÜN İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Ltd. şžti., EKVATOR Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. şžti., SONER Temel Mühendislik İnş. ve Tic. A.şž. ve OMEGA Enerji ve Yatırım A.şž. ile yurt içi ve yurt dışında çalışma hayatına devam etmektedir. şžirketler bünyesinde konut, otopark, karayolu ve demiryolu, metro ve HES Projeleri dahil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projeye imza attı.

Özgün şžirketler Gurubu Yönetim Başkanıdır. 2008 'de Soner Temel Mühendislik İnş. ve Tic. A.şž. ile Türkiye Vergi Rekortmenleri listesine İstanbul 'dan 81. sıradan girdi.

GÜSİAD (Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği), TMB (Türkiye Müteahhitler Birliği), İNTES (Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası), İTO (İstanbul Ticaret Odası) ve ODTU Mezunlar Derneği Üyesidir.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön